Een experiment met draadloze elektriciteit heeft nogal nare bijwerkingen in de griezelige trailer voor Our House!

Article continues after the ad

Paranormaal

In Our House vindt een jonge studiebol een apparaatje uit waarmee draadloze elektriciteit kan worden opgewekt. Maar de energie die hiermee vrijkomt werkt als een versterker voor paranormale activiteit in het huis waar hij woont. Het duurt dan ook niet lang voordat zijn familie bezoekers krijgt van gene zijde. Aanvankelijk gaat het om dierbare overledenen, maar het mysterieuze apparaatje trekt ook geesten aan die het minder goed voorhebben met de familie!

Soundtrack

Afgaande op de trailer, slaan we nog niet steil achterover van Our House. We hebben het allemaal al eens eerder gezien… en eerlijk gezegd ook beter. Toch heeft de film zo te zien een lekker creepy sfeertje, dat nog eens wordt onderstreept door de dreigende soundtrack. Er is in ieder geval het nodige horrortalent aangetrokken om Our House een succes te maken: acteurs Nicola Peltz zagen we eerder in Bates Motel en Thomas Mann speelde onder meer in Amityville: The Awakening.

Our House draait vanaf 27 juli in de Amerikaanse bioscopen. Het is nog onbekend of de film ook een Nederlandse release krijgt.