Oh the good old days! Wat lijkt het lang geleden dat we uit school ons huiswerk binnen recordtempo aan de kant schoven om languit op de bank naar deze series te kijken. Ze zullen ongetwijfeld behoorlijk wat nostalgische gevoelens bij je losmaken!

Article continues after the ad

Boy meets world

Van 1993 tot 2000

Wie is er niet opgegroeid met Cory Matthews? Wij kregen nooit genoeg van zijn kattenkwaad met vriend Shawn en de kalverliefde tussen Cory en Topanga.

Beverly Hills 90210

Van 1990 tot 2000

Deze legendarische serie over rijkeluiskinderen uit Beverly Hills deed ons nogal eens zuur kijken naar ons eigen rijtjeshuis. Het succes van de serie leidde, niet geheel verrassend, tot een succesvolle spin-off in 2008. 

Full House

Van 1987 tot 1995

De familie Tanner was in de 90's ieders favoriete familie. En inmiddels kijken we gezellig verder naar het vervolg Fuller House op Netflix.

The Nanny

Van 1993 tot 1999

She had style, she had flair, she was there, that's how she became the Nannyyyyy. Niet iedereen kon de stem van Fran Fine aan, maar haar persoonlijkheid maakte veel goed. 

Saved By the Bell

Van 1989 tot 1993

Als er een legendarische serie over een middelbare school was, dan was het wel Saved by the Bell. En o, wat kon iedereen zich goed in één van de personages verplaatsen. Was jij een Zack, een Screech of een Kelly?

Friends

Van 1994 tot 2004

Dé serie der series is uiteraard Friends. Niet veel series hebben deze topper nog kunnen overtreffen qua populariteit. En wat missen we Friends enorm! Maar hé, zoals Joey zegt: "these are just feelings. They'll go away."

Sabrina: the Teenage witch

Van 1996 tot 2003

Iedereen wilde net als Sabrina kunnen toveren. En die kat en tantes wilde we eigenlijk ook wel. Wist je trouwens dat Sabrina: The Teenage Witch een reboot krijgt?

Buffy the Vampire Slayer

Van 1997 tot 2003

Voordat we blootgesteld werden aan series als The Vampire Diaries of films als Twilight was Buffy the Vampire Slayer het enige vampier-gerelateerde vermaak dat we nodig hadden.

Fresh Prince of Bel-Air

Van 1990 tot 1996

Terwijl we zonder moeite nog steeds de themesong van The Fresh Prince meezingen, hebben we in middels toch iets meer moeite met de dansmoves die te toentertijd van Wills en Carlton leerden.