Ed Sheeran heeft overduidelijk de smaak te pakken. Na zijn gastrol in Game of Thrones heeft de zanger opnieuw een rolletje gescoord: deze keer in The Simpsons.

Article continues after the ad

Haw-Haw Land

De aflevering heet Haw-Haw Land en is een parodie op het succesvolle (doe eens een gok) La La Land. Ed gaat in de animatieserie Brendan spelen: het liefje van Lisa Simpson en de aartsvijand van Millhouse. Uiteraard vertoont Ed ter gelegenheid ook zijn muzikale kunsten. Zijn geanimeerde alter-ego zingt namelijk een liedje voor Lisa.

Fan

De zanger zal ongetwijfeld een gat in de lucht hebben gesprongen, want hij is groot fan van The Simpsons. Ed heeft zelfs een tattoo van Blinky, de drieogige vis uit de serie. “Dit jaar blijft even surreëel als geweldig", aldus de zanger. "Hou deze in de gaten, want er speelt iets tussen Lisa en mij."

Ingesproken over de telefoon

Producer Al Jean: “We hadden de perfecte rol voor hem, dus zeiden we tegen elkaar: laten we het doen!” Ed heeft overigens niet hoeven reizen voor de rol. Jean vertelde aan Entertainment Weekly dat de zanger de stem van Brendan heeft ingesproken over de telefoon. 

De aflevering van The Simpsons waarin Ed te zien is, komt dit najaar op televisie. Bekijk hierboven zijn cameo in Game of Thrones.

Twitter is boos

Hopelijk wordt de aflevering van The Simpsons met Ed Sheeran beter ontvangen dan zijn bezoekje aan Game of Thrones. De zanger zou namelijk na de aflevering van gisteren zijn Twitter-account hebben verwijderd, omdat zijn rolletje in de immens populaire serie nogal wat los gemaakt heeft op de social media-website! De algemene stemming op Twitter? Of Arya de roodharige zanger alsjeblieft een kopje kleiner kon maken in de serie.