Ruby Rose stopte dit jaar onverwacht als Batwoman, maar ze is binnenkort te zien als portier(!) in de actiefilm The Doorman. Check de trailer!

In The Doorman speelt Rose een oud-marinier die een nieuw baantje zoekt. Ze vindt eenvoudig werk als portier in een appartementencomplex, maar… er zitten een paar addertjes onder het gras!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Meet Ali. Doorman, coming out in the fall.

Een bericht gedeeld door Ruby Rose (@rubyrose) op

Jean Reno ontdekt dat er waardevolle schilderijen zijn verstopt in het gebouw, en met een groep criminelen probeert hij deze kunstschatten te jatten. Rose neemt haar baantje als portier bijzonder serieus, en al gauw laat ze een spoor aan hevig bloedende bandieten achter.

Article continues after the ad

Ruby Rose is The Doorman

The Doorman wordt via Video On Demand-kanalen uitgebracht, waarschijnlijk in de loop van oktober. Het is geen film waar je wonderen van moet verwachten, maar Rose en Reno zijn toch behoorlijk grote sterren. Een andere hoofdrol is weggelegd voor Rupert Evans, die je misschien kent van Man in the High Castle.

The Doorman is geregisseerd door Ryuhei Kitamura, bekend van de cult-actiefilm Midnight Meat Train. Verwacht geen nieuwe John Wick, maar stiekem is The Doorman bést interessant om in de gaten te houden!