AVROTROS heeft komende zaterdag wat uitzendtijd gereserveerd voor een mysterieuze, 10 minuten durende, Wie is de Mol-intermezzo. Wat daarin gaat gebeuren is nog niet bekend.

Article continues after the ad

De omroep wil er zelf ook niets over loslaten. Kortom: het is gissen geblazen en dat is precies wat wij voor je gaan doen. Hier vijf vlijmscherpe theorieën.

1. Art kapt ermee

Het zou zomaar kunnen dat Art Rooijakkers een beetje Mol-moe is of de zak heeft gekregen. Hij doet het immers al 5 jaar. Hoe vervelend we het ook zouden vinden, ondenkbaar is het niet.

En zijn potentiële vervanger? AVROTROS-gezicht Lauren Verster is wat ons betreft de beste keus. Lauren is leuk!

2. Wie is de Mol kapt ermee

Op een schaal van onwaarschijnlijk tot 10 scoort deze theorie niet heel goed. WIMD is het paradepaardje van AVROTROS, dus nu stoppen zou een onlogische keuze zijn.

3. Er komen een paar grote veranderingen aan

Een nieuwe spelonderdeel? Een Wie is de Mol-wereldwijd? Onbekende Nederlanders die meedoen? Alle eerdere Mollen tegen elkaar? Het zou allemaal kunnen.

4. Er gebeurt niks

Voor hetzelfde geld gaat het om een technisch mankementje vanuit AVROTROS, zitten ze vuistdiep in hun eigen fuckup en liften ze mee op de gratis reclame. Niet heel waarschijnlijk, maar het zou wel grappig zijn.

5. De kandidaten worden gewoon aangekondigd

De meest logische theorie. Mol-kenners zijn het er al over eens. Er bestaat een grote kans dat komende zaterdag de kandidaten van het volgende seizoen worden aangekondigd.

Hoe dan ook houden we je op de hoogte.