In april vorig jaar kondigde Netflix al de serie The Order aan, waarin een geheim tovenaarsgenootschap het op zou nemen tegen weerwolven. Een klein jaar later hebben we nu eindelijk de eerste trailer.

Article continues after the ad

 

Tovenaars: check. Weerwolven: check. Hunky held: check. Sexy heldin: check.

Precies zoals we dat gewend zijn van Young Adult-series lijkt ook The Order een flinterdun verhaaltje te hebben vol met allerlei elementen die we al elders gezien hebben: de goed uitziende Jack Morton (Jake Manley) gaat studeren aan een universiteit waar zich een geheim genootschap zou bevinden van tovenaars die aan zwarte magie zouden doen, waarmee zij weerwolven zouden bevechten. Onze knappe held ontmoet de nog knappere Alyssa (Sarah Grey). Zij doet de tovenaarsverhaaltjes af als onzin. Toch weet Jack uiteindelijk tot dit mysterieuze gezelschap door te dringen. En tot zijn verrassing hoort Alyssa er ook bij! En het zou geen Young Adult-serie zijn als Jack en Alyssa niet gevoelens voor elkaar blijken te koesteren…

 

Maar waar is de Europese releasedatum?

Meestal onthult Netflix aan het eind van een trailer ook meteen de releasedatum voor de desbetreffende serie, maar dat is hier niet het geval. In Amerika is de serie echter al vanaf 7 maart te zien, dus wie weet besluit de streamingdienst om de serie rond dezelfde tijd in Europa beschikbaar te maken.