Internet kreeg een stel persfoto's voor het nieuwe seizoen Game of Thrones voorgeschoteld. Altijd leuk, en zoeken naar clues over wat er allemaal te gebeuren staat in GOT seizoen 8 is ook geen onaardige hobby/ Maar het grootste mysterie was wel de foto met 'The Imp', Tyrion Lannister...

Article continues after the ad

Is het nou wel of niet?

Want waar is zijn rechterhand? We hadden al een tijdje geleden de eerste foto's van Game of Thrones gepost. Maar daarop is geen enkele clue over of Tyrion straks net als zijn broer een hand gaat verliezen (dan kunnen ze elkaar mooi de hand schudden. Snap je 'm? HAHAAHAA ha). Ook in de teasertrailer van GOT seizoen 8 valt niets te zien, want daar zit Tyrion helemaal niet in. Dus wtf met die hand?

Speculatie

Misschien is het gewoon zo dat zijn zwarte handschoen niet goed te zien is. Ja, nu we goed kijken... Het zou een handschoen kunnen zijn. Misschien heeft hij zijn hand nog en zeurt internet om niks. Misschien denkt de art director nu 'hee verdomd, ja we hadden er wat meer licht op moeten zetten'. De handen van Samwell Tarly zijn ook slecht te zien in dezelfde serie posters. 

Hand of hand?

Maar HBO weet maar al te goed dat dit soort beeldmateriaal tot op de millimeter geanalyseerd word. Stel dat het express is, het weglaten van de hand. Is dat omdat The Hand niet langer The Hand is? Want als Tyrion letterlijk zijn hand gaat verliezen; dat is toch niet iets waar je mysterieus over gaat lopen doen via foto's? No offense, maar in de wereld van Game of Thrones is een hand verliezen nou niet bepaald het ergste dat je kan overkomen. En als het een zwarte handschoen is: waarom wél een handschoen aan zijn rechterhand, en niet aan zijn linkerhand? Is dat een verwijzing naar het verbinden van het koude noorden en het zuiden? Wordt Tyrion de heerser van Huis Lannister? Cercei!!!

Het blijft gissen, maar een ding weten we: 14 april zitten wij weer op onze billetjes op de bank voor een portie Game of Thrones