TV Kantine Martien Meiland

Morgen start de nieuwe reeks van De TV Kantine nog slechts met hoogtepunten uit vorige seizoenen, maar daarna krijgen we van de makers een heuse Chateau Meiland-special. De eerste beelden beloven al veel goeds, maar wie o wie heeft zich toch vermomd als Martien? 

Article continues after the ad

Carlo Boszhard heeft alles uit de kast moeten halen om een geschikte Martien te vinden, maar uit de eerste beelden blijkt wel dat dat is gelukt. Menig kijker verbaast zich nu al over de gelijkenissen van 'onze' Martien en dan moet de uitzending nog komen. Alleen tast iedereen in het duister wie deze rol nu vertolkt... zelfs wij hebben geen idee.

Reacties

RTL Boulevard vroeg zijn kijkers wie zij denken dat Martien persifleert. Namen gaan rond als Koos van Plateringen, Sipke Jan Bousema, influencer Koen Kardashian, de jonge imitator Björn de Vries en zelfs de naam van Pim Wessels komt voorbij. Als wij moeten inzetten, gaan we toch voor die eerste naam - we weten namelijk zeker dat hij te zien is in De TV Kantine, zo maakte hij eerder bekend op Instagram. Bekijk hieronder het fragment en oordeel zelf.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door RTLBoulevard (@rtlboulevard) op


De TV Kantine is iedere donderdag om 20:30 uur te zien op RTL 4.