My Dad's Christmas Date

Film1 kennen we van een uitstekende selectie films die altijd On Demand beschikbaar is, maar daar gaan ze vanaf deze week ook hun eerste original aan toevoegen. My Dad’s Christmas Date is de allereerste Film1 Original en gaat zaterdag 12 december om 20.30 uur in première!

Jules zoekt naar de perfecte kerstdate voor haar vader

My Dad’s Christmas Date gaat over de 16-jarige Jules (Olivia-Mai Barrett) en haar vader David (Jeremy Piven) die twee jaar na de dood van Jules' moeder weer een eenzame kerst in York dreigen te krijgen. De twee groeien uit elkaar dus Jules neemt het heft in eigen handen: wat haar vader nodig heeft is wat liefde tijdens de feestdagen! Ze schrijft David stiekem in op een datingsite, maar de vraag is tot haar schrik extreem hoog. Plotseling wordt David overal achternagezeten door flirtende vrouwen. Is haar suffe vader alleen wel in staat om romantisch te zijn met kerst?

Film1 tijdelijk voor maar 5 euro per maand

Als je abonnee van Ziggo bent dan kun je voor maar 5 euro per maand genieten van deze original en natuurlijk ook alle andere films van Film1. Bekijk hier de deal. Wees er snel bij want deze aanbieding geldt nog maar tot 31 december dus sla nu je slag!

Article continues after the ad

Wanneer kan je My Dad’s Christmas Date kijken?

My Dad’s Christmas Date gaat zaterdag 12 december om 20.30 uur in première op Film1.  Daarna wordt de kerstfilm herhaald op 25 december om 20.30 uur. Je kunt de film na de première ook meteen on demand zien via smartphone, tablet of televisie.

Ben je helemaal in de kerststemming? Bekijk hier de 10 beste Kerstfilms van de afgelopen 10 jaar! Of bekijk hieronder de speciale boodschap die Jeremy Piven voor Nederlandse kijkers heeft gemaakt!