Fotograaf
William Rutten

De uitzending van De Oranjezomer werd dinsdagavond kort onderbroken nadat er een muis was gespot in de studio. Het publiek merkte het muisje op en presentatrice Hélène Hendriks stopte het tafelgesprek om hem te zoeken.

Niet muisstil in de studio

Oud-turnster Suzanne Harmes probeerde een verhaal te vertellen, toen het publiek langzaam begon te lachen. Presentatrice Hélène onderbrak Suzanne:  “Er gebeurt daar iets.” De turnster lachte en bevestigde dat er een muisje rondrende over de studiovloer. Het camerateam deed een speurtocht om hem in beeld te brengen, maar het beestje was te snel. Hélène maakte van een muis geen olifant en ging weer lekker door met babbelen.

 

Sensatie in de zomer

Een muis in de studio is een gek gezicht, maar in De Oranjezomer zien we wel vaker opvallende dingen. In een eerdere uitzending zagen we een man out-of-the-blue weglopen voor een korte plaspauze. Dat konden de heren van de show niet zomaar aan hun voorbij laten gaan.

Article continues after the ad

Ook zorgde Oud-hokeyer Jacques Brinkman niet voor een, maar twee ongemakkelijke uitzendingen. Zo las hij privé-appjes van zijn zoon voor! 

De Oranjezomer wordt elke avond om 21:30 uur uitgezonden op SBS6

 

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.