MTV maakte naam met ranzige realityseries als Jersey Shore. Met The Royal World pakken ze de zaken iets stijlvoller aan!

Article continues after the ad

Knipoogje

MTV werkt momenteel aan een nieuwe realityserie die zich afspeelt in de hoogste kringen. De serie heeft als titel The Royal World meegekregen, een knipoogje naar de MTV’s oerrealityserie The Real World. In deze zesdelige serie volgen we twintigers van adel uit onder meer Amerika, Rusland, Oostenrijk en Nigeria. Deze jongeren uit de internationale elite zullen tijdens het programma samenwonen in een landhuis in Engeland.

Bruiloft

De makers halen hun inspiratie uit het sprookjeshuwelijk van Meghan en prins Harry. “De bruiloft van Harry en Meghan heeft onze liefde en interesse voor het Koninklijk huis weer aangewakkerd. The Royal World laat zien hoe het echt is om jong te zijn in die hoge kringen”, aldus Craig Orr van MTV International. Het is nog niet bekend welke twintigers met een gouden theelepel in hun mond mee zullen doen aan deze chique variant op Big Brother. Ook is nog onduidelijk wanneer The Royal World van start gaat. Dat maakt MTV op een later moment bekend.