Lady Gaga, MTV, coronaspecial

MTV komt met een bijzondere special genaamd One World, Together at Home om stil te staan bij de gevolgen van het coronavirus. De show zal aandacht besteden aan de ervaringen van artsen, verpleegkundigen en gezinnen van over de hele wereld. Ook zullen er internationale artiesten, zoals John Legend, Paul McCartney en Elton John optreden.

Article continues after the ad

De special wordt op 19 april om 2.00 live uitgezonden op MTV. Lig je dan liever te slapen? Dan kun je diezelfde zondag om 19.15 naar de herhaling kijken.

Sesamstraat

Wie dacht dat MTV alleen bekend stond om het nieuwe seizoen Ex on the Beach: Double Dutch, heeft het mis. Tijdens de twee uur durende show, die in samenwerking met Lady Gaga is gemaakt, wordt er stilgestaan bij de grote impact van het coronavirus. Talkshowhosts Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel en Stephen Colbert zullen de show aan elkaar praten. Daarbij zullen karakters uit (de Amerikaanse) Sesamstraat mensen over de hele wereld oproepen om actie te ondernemen om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Internationale artiesten

Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong (Green Day), Chris Martin, Eddie Vedder (Pearl Jam), Elton John, John Legend, Lizzo, Paul McCartney en Stevie Wonder zijn opgetrommeld om tijdens One World: Together At Home muzikaal van zich te laten horen. Die artiesten doen zo wel iets nuttigs in vergelijking met wereldster Madonna.