Stilzitten? Dat is niets voor Mr. Frank Visser. De voormalig Rijdende Rechter blijft ook bij SBS6 in beweging en is bezig met een nieuw programma: Mr. Frank Visser Rijdt Visite.

Article continues after the ad

Rijden

Mr. Frank Visser heeft in zijn carrière als (tv)-rechter al heel wat conflicten tot sussen proberen te brengen. Of dat nou wel of niet het gewenste resultaat tot gevolg had, Visser ging al die jaren vrolijk door met bemiddelen. Op SBS6 is hij nu te zien met Mr. Frank Visser Doet Uitspraak, maar er is meer: hij gaat weer rijden.

Visite

Een programma is niet genoeg om alle hulpbehoevenden van Visser te bevredigen. Elke dag komen er bij SBS tientallen vragen voor hem binnen. Om deze iets minder urgente zaken te behandelen komt Mr. Visser weer in beweging. Hij gaat langs bij de slachtoffers om hen van gepast advies te voorzien.

Rijdende rechter

Sinds maart van dit is Mr. Frank Visser te zien bij SBS6. In Mr. Frank Visser Doet Uitspraak wordt hij bijgestaan door Viktor Brand. Hij nam in 2015 afscheid van het KRO-NCRV-programma De Rijdende Rechter, waarin hij soortgelijke zaken behandelde. John Reid nam het programma bij de publieke omroep van Visser over toen laatstgenoemde vertrok naar SBS. Mr. Frank Visser Rijdt Visite zie je in januari bij SBS6.