De aflevering van Mr. Frank Visser op SBS6 was gisterenavond weer een typische, knullige en volledig uit de hand gelopen burenruzie. Dit keer ging het nóg verder en kreeg presentator Viktor Brand zelfs een duw!

Article continues after the ad

De Zaandamse kemphanen Fritz en Appie, 75 en 77 jaar, gingen off-camera al een keer op de vuist, zo vertelden ze tijdens de hoorzitting. Maar waar gáát hun fittie nu werkelijk over? Fritz beschuldigt zijn buurman ervan dat hij ongevraagd aan zijn woning klust als 'ie niet thuis is.

Pas op, Viktor!

'Spookklusser' Appie, die volgens Fritz zijn bril doormidden sloeg, is not amused. Volgens hem zeurt Fritz en moet hij juist blij zijn met Appie's kluswerk. Toen Viktor hem één-op-één sprak, liepen de emoties zó hoog op dat hij hem probeerde weg te duwen (en "GODVERDOMME" schreeuwde).

Beslist u dan maar wie!

De twee raakten het totaal niet eens met elkaar - het leek wel op de zussenruzie van een aantal weken geleden - en konden zelfs niet bepalen wie de eerste klap uitdeelde. "Beslist u dan maar wie", schreeuwde Appie tegen Meester Visser. "Ja, hallo! Moet ik een muntje opgooien?"

Uitspraak

Uiteindelijk bleek er niet veel mis met het kluswerk van Appie, al had 'ie wel zijn handen thuis moeten houden. Fritz kreeg wel degelijk een klap van zijn buurman, zo bepaalde Frank Visser, en dus moet Appie nu 250 piek aftikken. En het bleef vermoedelijk nog lang onrustig in Zaandam...

Mr. Frank VIsser Doet Uitspraak gemist? Bekijk de aflevering hier terug.