24 Uur Met is terug, met een sportief tintje. Peter Heerschop sloot zich voor KPN met 24 uur lang op met acht verschillende topsporters.

Article continues after the ad

Sporters

In het voorproefje zien we er een paar voorbij komen. Surfer Dorian van Rijsselberghe leert Peter hoe je kunt horen dat je tegenstanders er aankomen op het water, schaatster Jorien ter Mors demonstreert hoe het eraan toe gaat bij de start van een wedstrijd en met hockeyster Ellen Hoog doet Peter een fanatiek potje karaoke.

Emotioneel

Maar het wordt, zoals we dat in 24 Uur Met gewend zijn, ook serieus. Zo heeft Peter emotionele gesprekken met paralympisch snowboardkampioene Bibian Mentel, bij wie kort geleden voor de zevende keer kanker is geconstateerd. Met Jorien en Ellen spreekt Peter over hun vaders, die beiden tijdens de carrières van de topsportsters overleden.

24 Uur Met

Naast Mentel, Hoog, Ter Mors en Van Rijs komen onder anderen Thomas Dekker en Pierre van Hooijdonk langs. Peter Heerschop gaat met zijn gastheerschap Wilfried de Jong en Theo Maassen achterna, die het programma op de publieke omroep presenteerden. 24 Uur Met zie je bij KPN vanaf komende zondag elke week om 20.30 via kanaal 18 & on demand.

Wij zijn benieuwd naar jouw mening. Wat vind jij van Superguide.nl? Vul onze enquête in!