Vin Diesel en Meadow Walker

Meadow Walker is getrouwd! De 22-jarige dochter van de overleden acteur Paul Walker deelde beelden van haar huwelijk met acteur Louis Thornton-Allan op Instagram.

 

Peetvader

In het vrolijke filmpje zie je onder andere Jordana Brewster en Vin Diesel voorbij komen: Pauls goede vrienden en collega's van de Fast & Furious-films. Vin is ook de peetvader van Meadow en hij had dan ook de eer om haar 'weg te geven'. Op een andere foto die het model postte is te zien hoe hij haar naar het altaar loopt.

Article continues after the ad

 

Meadow in F&F 10?

Een feestelijke dag dus voor Meadow, die ongetwijfeld had gehoopt dat haar vader erbij had kunnen zijn. Helaas overleed hij in 2013 op slechts 40-jarige leeftijd na een auto-ongeluk. Meadow eert haar vader nog regelmatig op Instagram en deelde vorig jaar nog een hartverwarmende video. Ook Pauls vrienden en collega's missen hem nog erg. Onlangs kwam de negende film in de F&F-reeks uit en tijdens de première van de film sprak Jordana Brewster de wens uit dat ze Meadow graag in deel 10 wil zien. Of dat ook gaat gebeuren is nog even de vraag. Voor nu wensen we Meadow en manlief Louis in elk geval alle geluk tijdens hun wittebroodsweken!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.