Montana Meiland uit Chateau Meiland

Montana Meiland bereikte onlangs een indrukwekkende mijlpaal. Zij is namelijk de 100.000 volgers op Instagram gepasseerd. En dat bijzondere moment kon de realityster uit Chateau Meiland natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Poserend met een aantal ballonnen die haar vele volgers vertegenwoordigden, bedankte zij haar fans en vrienden: “Wat goed... 100.000 volgers! Bedankt, lieve mensen!


Petit Chateau

En het lijkt erop dat het einde van haar populariteit nog lang niet in zicht is. Montana en Maxime Meiland figureren binnenkort namelijk in hun eigen SBS6-programma! In Petit Chateau richten de stijlvolle zusjes op geheel eigen wijze baby- en kinderkamers in. Dat Maxime zelf ook zwanger is, maakt het programma natuurlijk des te persoonlijker.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:


Interieurwinkel

Het lijkt Montana Meiland dus weer helemaal voor de wind te gaan. Gelukkig maar, want de afgelopen maanden waren niet altijd even gemakkelijk voor de oudste dochter van Martien en Erica. Door de lockdown was zij namelijk gedwongen om haar interieurwinkel te sluiten. Inmiddels kun je echter weer op afspraak shoppen bij haar zaak in Noordwijk.

Article continues after the ad

Petit Chateau is vanaf donderdag 6 mei om 20:30 uur te zien bij SBS6.