Montana Meiland

Terwijl haar zusje en vader en moeder er lustig op los kopen, probeert Montana Meiland nog altijd een koophuis te bemachtigen met haar vriend Dirk, maar de oudste Meiland-dochter krijgt het maar niet voor elkaar. Het gerucht dat Montana dan maar het 'oude' huis van Maxime ging kopen, klonk geloofwaardig, maar blijkt niet te kloppen.

Article continues after the ad

Maxime kreeg bakken met kritiek over zich heen toen ze in de Chateau Meiland-aflevering van gisteren fijntjes duidelijk maakte dat de twee onder één-kapper die ze recent kocht te klein is voor haar gezin. Samen met vriend Leroy tikte ze een royaal herenhuis van 1,25 miljoen euro op de kop. Dan komt het 'oude' stulpje van Maxime dus vrij. Iets voor Montana?

Montana drukt gerucht de kop in

Maxime ontkrachtte eerder al een hardnekkig gerucht over Montana en nu doet die hetzelfde voor haar zusje. "Ik hoorde het, dat was ook een nieuwtje voor mij", reageert ze op het huizengerucht in weekblad Weekend. "Ik weet nergens van, want het klopt niet." Ze vindt Maxime's huis wel mooi, maar ook "vrij strak".

Dirk en Montana

Kopen Zonder Kijken x Chateau Meiland

Montana zit voorlopig dus nog wel effe op Funda en wij zien dan meteen een bijzondere tv-crossover voor ons: Montana Meiland die met haar Dirk meedoet aan Kopen Zonder Kijken! Als een soort voorschot op de aankomende fusie tussen RTL en Talpa. Ze weet in ieder geval precies wat ze zoekt. "Je hebt heel veel nieuwbouw tegenwoordig, dat is allemaal hetzelfde en dat vind ik niet leuk. Ik heb liever een jaren 30-woning met glas-in-lood-ramen en karakteristieke details."

Chateau Meiland is iedere maandag en donderdag om 20:30 uur te zien op SBS6.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.