Montana Meiland

Het leven van Montana Meiland, momenteel te zien in de hysterische Chateau Meiland-kerstspecials, gaat er - als het goed is - binnenkort heel anders uitzien. Ze wil samenwonen met haar vriend Dirk Hoogstraten!

Article continues after the ad

De oudste Meiland-dochter en haar Dirk - ook wel eens te zien in Chateau Meiland - vormen al vijfenhalfjaar een setje. Montana onthult in de nieuwe Weekend dat ze nu samen willen gaan wonen. Maar, en dat zullen huiszoekers maar al te goed herkennen, dat is best lastig.

Montana en Dirk

De huizenmarkt is oververhit en iedereen zoekt zich helemaal suf op Funda. "Huizen zijn duur én vaak snel verkocht", legt Montana, eigenaresse van een fancy woonwinkel, uit in het blad. Zij en Dirk besloten om hun zoekgebied uit te breiden en ook verder te kijken dan hometown Noordwijk. "De Bollenstreek, Leiden, Voorschoten, in die contreien. Dirk en ik zitten heel erg op één lijn met wat we willen, gelukkig."

Gaan ze trouwen?

Denken de liefjes ook al aan trouwen? Nou, we weten niet hoe het met Dirk zit, maar van Montana hoeft het in ieder geval (nog) niet. "Ik ben nog vrij jong, dat komt vanzelf wel. Ik ben er niet dagelijks mee bezig en heb ook geen droombruiloft voor ogen."


Montana is momenteel te zien in de Chateau Meiland-kerstspecials. Die zijn vandaag en morgen nog te zien op SBS6, om 20:30 uur.