Monique Westenberg

André Hazes’ vriendin Monique Westenberg is al jaren een echt insta-kanon. Ze sprokkelde inmiddels meer dan 600.000 volgers bij elkaar. Af en toe zit er ook een reclame-post tussen, maar dat doet Monique echt niet zomaar.

Article continues after the ad

‘Mo’ houdt haar leger volgers op de hoogte van mijlpalen in haar leven en benoemt ook de emotionele momenten. Daarnaast zien we ook regelmatig een goede doelen-berichtje langskomen. Maar met zo’n mega-bereik waar menig infuencer jaloers naar kijkt, liggen bedrijven vast aan Monique’s voeten. Naar eigen zeggen gaat ze echter niet zomaar met iedereen in zee.

Kritiek

Een van Monique’s fans vroeg zich in de comments onder haar nieuwste post, een reclame voor een afslankbedrijf, af waarom ze dit doet. “Jammer dat je overal zo’n reclame voor maakt Mo”, klonk het. Maar daar kon Mo zelf weinig mee. Het klopt namelijk niet.

Reactie Monique

Het is vast kritiek die ze veel vaker krijgt. Maar met een uitgebreide tegenreactie rekent ze voor eens en voor altijd af met deze critici. “Ik doe dat niet ‘overal’ voor”, slaat ze terug. “Alleen de producten waar ik zelf achter sta.” En blijkbaar geldt dat ook voor deze dieet-methode. “Door mijn grote bereik”, beschrijft Monique, kan ze haar volgers kennis laten maken met nieuwe producten “zodat zij er ook blij van kunnen worden”. Mo gaat nog even verder met haar verdediging. “Het is ook voor een groot gedeelte gunnen en dat voelt voor mij goed.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vorig jaar november belde ik, een oliebol etende, naar @NewFysic. Ik wilde heel graag een paar kilo afvallen maar wat ik nog belangrijker vond: ik wilde wat lekkerder in mijn vel zitten. Zowel lichamelijk als geestelijk. Een paar dagen later had ik een intake en vanaf het eerste moment voel ik me goed bij deze methode. Ik ga regelmatig naar mijn coach en dat geeft een stok achter de deur. Via de NewFysic website kan ik steeds weer nieuwe lekkere ideeën voor recepten op doen (die makkelijk en snel te maken zijn, want ik ben niet zo’n keuken princess), en daarbij neem ik dagelijks de supplementen. En wil ik dan toch een keer ‘los’ gaan, is dat geen ramp. Ik neem dan een NoRegret supplement en pak het daarna gewoon weer op. De gewenste kilo’s gingen er snel af, maar het is een lifestyle geworden. Het lukt me nu om op mijn gewenste gewicht te blijven én… ik voel me energiek en fit. Vooral in deze onrustige tijd waarin iedereen gezond probeert te blijven merk ik hoe fijn dit voelt. Dus…doen jullie mee? Wanneer je nu met een 4-weken pakket start mag ik een NoRegret cadeau geven. Ook krijg je de mogelijkheid jouw pakket later te betalen. Plan een gratis intake bij een van de 37 vestigingen in Nederland of begin meteen online www.newfysic.nl. In de webshop kun je de code samenmetmonique invullen bij het afrekenen en in de vestiging ontvang je het gratis product op vertoon van dit bericht. Succes! #newfysic #natuurlijkvaljeaf #moonscollab

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op