Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Het is een fenomeen waar veel BN'er-moeders tegenwoordig mee moeten dealen: zure reacties van de zogenoemde 'moedermaffia' op hun Insta-pagina's. Monique Westenberg kreeg weer eens zo'n zure comment op haar bordje, maar laat het er niet bij zitten.

Article continues after the ad

Monique plaatste vanochtend een lieve foto waarop haar zoontje Dré heerlijk samen speelt met zijn neefje Fender, het kindje van Roxeanne Hazes en haar vriend Erik. Zoals je misschien wel weet zorgde Monique er mede voor dat André en Roxeanne - en dus ook hun kids - weer een rol spelen in elkaars leven. Maar zelfs zó'n onschuldige foto ontkomt niet aan de klauwen van de moedermaffia...

'Armbanden af!'

"Doe dat jochie toch die armbanden af!", sommeert één van haar volgers met vijf uitroeptekens. "Zit toch niet lekker met de warmte?! Het worden er steeds meer." Waar men zich allemaal niet druk om maakt, zou je denken, maar Monique voelt zich - begrijpelijk - aangesproken en besluit om terug te slaan. "Dat jochie wilt ze zelf graag om, dus ik bemoei me er niet mee. Zou je ook eens moeten overwegen." Burn! Monique's fans nemen het vervolgens massaal voor haar op. "Chapeau dat je na al die bull shit reacties nog altijd even blij en liefdevol berichten blijft plaatsen", zegt ene Diana bijvoorbeeld.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Future!

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Moedermaffia

De moedermaffia is helaas een bekend fenomeen. Aanhangers overspoelen de Insta's van BN'er-moeders met allerlei bemoeienissen over de opvoeding. Ongetwijfeld goedbedoeld, maar ze komen vaak nogal zuur over. Monique's naamgenoot Monique Smit was er laatst ook al helemaal klaar mee en overwoog zelfs te stoppen met het plaatsen van kinderfoto's. En Videoland werkt zelfs aan een comedy-serie over deze groepering!