Monique Westenberg, Instagram

Monique Westenberg heeft zich in haar nieuwste Instagrampost eens niet uitgelaten over haar vriend, zoon of schoonmoeder, want ze publiceert een bijzondere brief gericht aan Mark Rutte. Het liefje van André wil op deze manier opkomen voor kermisexploitanten.

Article continues after the ad

Kermisexploitanen mogen vanwege de coronamaatregelen namelijk nog altijd niet aan de slag en daar willen ze wat aan veranderen. Monique hoopt met het delen van deze brief deze mensen even in het zonnetje te kunnen zetten en daarmee de aandacht van Mark Rutte te trekken.

Met de rug tegen de muur

"Nog steeds iedere dag ongeloof, thuis, alle kermisattracties in stalling, geen doel, genereren geen inkomsten, op het randje van de afgrond. In wat voor schrijnende situatie verkeren wij kermisexploitanten ons toch", valt in de brief te lezen die opgesteld is namens alle kermisexploitanten. "Bij elkaar aankloppen doen we nu niet zoals wel het geval is bij zwaar weer of moeilijke tijden. We trotseren namelijk allen dezelfde bizarre storm, ook al zijn we kapitein van ons eigen schip. Ik kan er met mijn verstand gewoon niet bij dat we zo met onze rug tegen de muur zijn gedreven en maar moeten afwachten wat er over ons lot wordt bepaald." Lees de volledige brief hieronder.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En bericht namens alle kermisexploitanten: ——————> Beste Mark Rutte In wat voor schrijnende situatie verkeren wij kermisexploitanten ons toch 💔🎡 Nog steeds iedere dag ongeloof...thuis... alle kermisattracties in stalling...geen doel...genereren geen inkomsten...op het randje van de afgrond.. enkele 1,5 meter ervandaan en ook erbij die al met de tenen erover heen bungelen... geen enkel perspectief wanneer we weer “mogen”.... Bij elkaar aankloppen doen we nu niet zoals wel het geval is bij zwaar weer of moeilijke tijden...we trotseren namelijk allen dezelfde bizarre storm ookal zijn we kapitein van ons eigen schip... Ik kan er met mijn verstand gewoon niet bij dat we zo met onze rug tegen de muur zijn gedreven en maar moeten afwachten wat er over ons lot word bepaald. Oké gezondheid boven alles voor onze medeburgers...maar een achtbaan is een achtbaan..in een park of reizend🤷🏼‍♀️ Wij willen open‼️liever geen hulp/steun...maar gewoon ons ding doen waar wij onze boterham mee verdienen en gelukkig van worden.. en degene die ons missen weer snel terug te zien zodat ze onze generaties lange volksvermaak weer kunnen bezoeken proeven en beleven. ....Kermis mag toch niet verloren gaan?!!!....Rookworsten is niet ons ding ...wel verzorgen wij voor ieder wat wils o.a heerlijk vers gebakken Oliebollen -poffertjes -suikerpinnnen-popcorn enz..echt een aanrader moet ik u zeggen! Zorgt u er aub voor dat onze lampjes snel weer mogen branden, onze attracties weer mogen draaien en deze niet te versmaden lekkernijen voor de echte liefhebbers binnenkort weer toereikend zijn... Wij móeten niet geholpen worden...Wij VERDIENEN het om geholpen te worden #steundekermis #oudstevolksvermaak #traditie Onze dank is groot ❤️🎡💪🏻

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Ander bericht

Dit is toch een andere post van Monique dan de bewerkte foto van haar schoonmoeder, die ze onlangs als grap publiceerde. We betwijfelen echter of die laatste daar echt hard om heeft kunnen lachen, want ze heeft naar eigen zeggen maar weinig met haar schoondochter  Het liefje van André wilde op die uitspraak die Rachel deed in RTL Boulevard dan weer niet reageren (zelfs niet op Instagram).