Monique Westenberg, de ex van André Hazes

2019 was een heftig jaar voor Monique Westenberg. In een openhartige insta-post bedankt ze al haar volgers voor hun grote steun de afgelopen tijd.

Article continues after the ad

Vooral de afgelopen maanden waren vast niet makkelijk voor Monique. Haar relatie met André Hazes liep op de klippen. Ook kreeg ze een heftige klap te verwerken: haar oma Corrie, veelvuldig te zien in reality-serie Ik Haal Alles Uit Het Leven, overleed op 88-jarige leeftijd. Nu bedankt Monique al haar volgers voor hun onvoorwaardelijke steun en liefde.

 

Volgers geven kracht

Monique's volgers - het zijn er meer dan vijfhonderdduizend - blijven pal achter haar staan. Zo kwamen ze recent nog voor haar op en haalden ze uit naar ex André. "Dankzij hem straal ik nog, maar dankzij jullie sta ik nog", schrijft ze bij een foto van haar zoontje, de kleine Dré Hazes.

 

Opehartig

"Al die lieve woorden, berichtjes, bossen bloemen, kaartjes en de gemeende knuffels van wild vreemde mensen, geven mij zo veel kracht!", zo bedankt Monique haar fans. "2020 kan alleen maar beter worden. Ik wens jullie allemaal een mooi jaar met veel liefde, rust, licht en gezondheid."