Monique Westenberg

Monique Westenberg, de vriendin van André Hazes, gaat sinds november vorig jaar met een groot gemis door het leven. Haar dierbare oma Corrie overleed toen op 88-jarige leeftijd. Nu deelt Monique een liefdevol filmpje van haar oma met zoontje André Hazes Jr.

Article continues after the ad

In het liefdevolle filmpje out de oude doos probeert Corrie de kleine Dré wat eten te geven. Maar... dat wil niet echt vlotten. "Waarom nou niet?", horen we haar nog zeggen. Monique beschreef haar oma wel eens als koningin en daarom plaatst ze ook een 👑-icoontje bij het filmpje. Wat lief!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

👑

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op

 

Hartjes

Monique krijgt een lawine aan hartjes in reactie op het ontroerende filmpje. Honderden fans geven haar een steuntje (in dit geval: hartje) in de rug. "Wat een dierbaar filmpje", schrijft een fan. "Gelukkig heb je al deze mooie herinneringen", zegt een andere volger. "Een groot gemis", klinkt het in de comments. En zo weet Monique opnieuw te ontroeren op Instagram.

Oma Corrie

Oma Corrie was een belangrijk persoon binnen de familie van Monique. Ook voor SBS6-kijkers was ze een bekende; oma maakte regelmatig haar opwachting in de reallifesoap van André en Monique, Ik Haal Alles Uit Het Leven. "Vandaag om 20:00 uur is de allerliefste, de mooiste, de krachtigste vrouw in ons leven naar de hemel gegaan", schreef ze op de dag van Corrie's dood. "Mijn hart is voor altijd gebroken 💔."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jouw laatste kerkmis ✞

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op