Monique Westenberg, de ex van André Hazes

Instagram-bekendheid Monique Westenberg, de ex van André Hazes, neemt een welverdiende break. Ze gaat er samen met zoontje André - aka 'Dré' - even lekker tussenuit!

Article continues after the ad

Ze verblijdt haar honderdduizenden volgers met een stel zoete vakantiefoto's. Monique, die het de laatste tijd toch al niet zo makkelijk had, laat lekker de boel de boel en gelijk heeft ze! Maar... waar is ze eigenlijk?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ocean child 🐚

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Endless Blues 🌊

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op


Op vakantie!

Is het een vakantie? Of gewoon even een tussendoor-tripje? Dat vertelt ze niet. Ook weten we niet wáár Monique precies uithangt, al is het volgens één volger wel duidelijk: Kijkduin! Shownieuws gooit het over een andere boeg en speculeert dat Monique in Spanje verblijft. Hmmm... 

 

Monique en Tino Martin?

Laatst lag Monique weer eens onder het vergrootglas van de roddelrubrieken. Zo ging het gerucht dat ze het gezellig zou hebben met volkszanger Tino Martin. Niets van waar, zo bleek later. "Het wordt steeds gekker. Ik geloof dat ik ook wat met Tino schijn te hebben terwijl die gewoon weer fijn met lieve Kim (zijn ex, red.) samen is. Snap jij het nog?", zo reageerde ze zélf op Instagram.