De lange radio-stilte van Monique Westenberg is eindelijk over. Haar insta-sabbatical zit erop en daar zijn haar half miljoen volgers maar wat blij mee!

Article continues after the ad

André Hazes' vriendin hield zich lange tijd stil na geruchten over hun relatie - die zou namelijk al lang over zijn. Sinds die eerste berichten liet ze haar normaal zo actieve insta-pagina even liggen. Wel kwam ze in de tussentijd in actie om André's bff Djarno te ontvolgen


Monique is terug!

Haar volgers, die sinds 5 augustus angstig zaten te wachten op een nieuwe post, kunnen weer opgelucht ademhalen: Monique is terug! Ze plaatste gisterenavond deze schattige strandfoto van haar en de kleine Dré. 
 

 

Reacties van fans

Deze foto gaat al richting de 100k likes en roept veel opgeluchte reacties op. Honderden fans gaven aan zich zorgen te maken om Monique, maar nu zijn ze weer helemaal in de wolken. Ook BN'ers zoals Bobbi Eden, Quinty Trustfull en Xander de Buisonjé zijn maar wat blij: ze geven Monique een hartje!

 

André en Monique 

Eind goed, al goed? Nou, nee. We weten nog steeds niet hoe het nu echt zit tussen André en Monique en de laatste geruchten rond André helpen niet bepaald mee...