Monique Westenberg, André Hazes

Monique Westenberg krijgt de ene na de andere emotionele klap. Haar relatie met André liep juist zo lekker en het leek dan ook goed te gaan met het gezin, maar de spraakmakende vriendin van de zanger kreeg gisteren droevig nieuws.

'Stuk ben ik ervan'

In een emotionele Instagram post vertelt Monique over de hond waar ze 2 jaar geleden verliefd op werd: Star. "Ik had meteen een zwak voor haar", en Monique was zelfs bereid de viervoeter mee te nemen, als ze zeker zou weten dat Star en Gioia het goed met elkaar zouden vinden. Gisteren is ze om het leven gekomen. "Stuk ben ik ervan", eindigt ze haar Instagram-eerbetoon. "Dit meisje zal zo gemist worden". 

 

Turbulent liefdesleven 

Monique en André Hazes hebben een turbulente tijd achter de rug. André's plotselinge relatie met Bridget Maasland zorgde voor behoorlijk wat ophef. Hazes is nu terug gefladderd naar Monique en de 2 lijken weer one big happy family te zijn. Toch is André nog steeds bang dat Monique hem een koekje van eigen deeg geeft en vertrekt met een andere gozer. Heeft hij daarom zo'n draai aan zijn levensstijl gegeven?

Article continues after the ad