Monique Westenberg en Andre Hazes

Monique Westenberg verbaasde niet alleen vriend en vijand door André Hazes na zijn avontuurtjes met Bridget Maasland weer terug te nemen, maar zichzelf des te meer. In een openhartig interview met Shownieuws blikt ze nu terug op die roerige tijd. 

Article continues after the ad

"Ik had nooit van mezelf verwacht dat ik weer samen met hem zou zijn", vertelt Monique openhartig aan verslaggeefster Anouk Smulders. "Ik was het voor mezelf aan het afsluiten en was er helemaal niet meer mee bezig." In haar hoofd sloeg ze de bladzijde alweer om. "Ik was al helemaal aan het fantaseren - uiteraard met pijn in mijn hart - hoe ik samen met mijn zoon door het leven ging en hoe het zou zijn als ik een andere man tegen zou komen", legt ze uit in het interview dat later vanavond in Shownieuws te zien is. Bekijk hieronder alvast de korte preview.

Vonk sloeg over

Toch zorgde het tripje naar Curaçao voor een bijzondere wending aan de soap die mensen maandenlang in zijn greep hield. "André kwam kleine André halen op het strand; hij kwam aanlopen en er sloeg in één keer een vonk over. Ik schrok heel erg en dacht: wat is dit?", legde ze eerder in een ander interview al uit. "Hij gaf me een kus op mijn mond, waarvan ik ook schrok." En dat terwijl die arme en nietsvermoedende Bridget nog vol goede hoop op het vliegveld stond te wachten, als we Evert Santegoeds mogen geloven. 

Het hele interview met Monique is vanavond en morgenavond te zien in Shownieuws.