André Hazes en Monique Westenberg

Op deze prachtige 21 januari mag André Hazes alweer 27 kaarsjes uitblazen! Genoeg reden voor zijn verloofde Monique om hem met zowel een lach als een traan in het zonnetje te zetten op haar Instagram-account.

Article continues after the ad

"Je hebt altijd gezegd dat je bij de club van 27 zou horen. Die woorden maakten me altijd verdrietig", zo schrijft Monique in een toch wat emotioneel bericht op haar Instagram. Hiermee doelt ze op de groep van bekende artiesten als Jimi Hendrix, Jim Morrison, Kurt Cobain en Amy Winehouse die op hun 27e overleden.

Nieuw tijdperk

Gelukkig lijkt de knop bij André Hazes vroegtijdig om te zijn gegaan. Zijn leven staat namelijk nu vooral in het teken van veel sporten, gezond eten en de drank laten staan. "Het afgelopen jaar is daar veel in veranderd en spreek je zelfs uit dat je 100 wil worden. Laten we daar maar voor gaan", sluit Monique haar felicitatie dan ook af. Lees hieronder haar hele bericht.


Feestelijke dag

Overigens is Monique niet de enige die de spotlights vandaag extra op de zanger richt. De felicitaties vliegen aan alle kanten om zijn oren. Zo schrijft de pas teruggekeerde Marco Borsato onder de post van Monique: "Gefeliciteerd lieverd. Pas goed op elkaar." Ook Andrés zus Roxeanne Hazes, Gordon, Bas Smit, Patty Brard, Glennis Grace, Danny de Munk en vele andere BN'ers laten van zich horen.