Samantha Steenwijk

The Voice of Holland-ster Samantha Steenwijk geeft in de nieuwe editie van weekblad Story toe dat André Hazes' grote liefde Monique Westenberg af en toe best boos op haar kan worden. Is er trouble in BN'er-paradise?

Article continues after the ad

Nou, nee. Dat ook weer niet. Monique heeft op dit moment geen knallende ruzie met Samantha, maar blijkbaar is het ook niet altijd supergezellig wanneer die twee elkaar spreken. Dat heeft alles te maken met hoe Samantha haar kinderwens aanpakt.

Samantha en Daisy

Samantha en haar vrouw Daisy hebben de afgelopen lockdown-periode volop gepraat over het al dan niet krijgen van kids. "De bedoeling is dat Samantha haar eicel via een ivf-traject laat bevruchten en het embryo bij Daisy wordt geplaatst", schrijft Story. "Dan is het echt een kindje van ons samen", legt Samantha uit. Ze weten nog niet wanneer zij en Daisy dit willen doen. "Het is rustig qua werk en er is weinig stress. Maar we hebben die knoop nog altijd niet kunnen doorhakken."

'Monique is best wel boos'

Die aanpak lijkt tegen het zere been van Monique Westenberg, beschrijft het weekblad. Voor haar is zo'n vruchtbaarheidsbehandeling de enige manier om zwanger te raken. Embryo's terugplaatsen heeft tot nu toe geen tweede zwangerschap opgeleverd. Dat is dus een gevoelig onderwerp voor de vriendin van André Hazes. "Met Monique praten we weleens over dit traject", gaat Samantha verder. "En zij kan dan best wel boos worden dat we blijven wachten." Toch komt die boosheid uit een goed hart! Gelukkig maar. "Ze gunt ons dit kindje. Alleen, we zijn nog jong, maar beseffen ook heel goed dat het niet in één keer gaat lukken."

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag 7 jaar getrouwd met deze draak ❤️ Kun je eigenlijk ook té veel van iemand houden?

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk) op