Monique Westenberg, André Hazes

Monique Westenberg is hartstikke trots op haar 'mannetje' André en dat mag de hele wereld weten. Ze bracht gisteravond dan ook niet voor niets een prachtige ode op haar Instagram! 

Article continues after the ad

"Vanaf het moment dat ik je leerde kennen, vertelde je mij dat je je nooit ergens thuis hebt gevoeld", begint Monique haar emotionele bericht. "Overal en nergens gewoond zonder veiligheid te voelen. Langzaam aan ontstond het besef bij je dat het nu wel eens anders zou kunnen zijn, dat vond je eng, maar je ging ervoor. Tegelijkertijd begon de achtbaan waar genoeg over gezegd is."

Donkere tunnel

De twee waren elkaar kwijt en dat heeft er bij allebei flink ingehakt. "Afgelopen jaar eindigde de rit in een hele donkere tunnel waarin ik jou, maar vooral jij jezelf niet meer herkende. Het was daar te donker en je begon te rennen. Hier en daar zag je flitsen waar je naartoe getrokken werd en mensen renden graag met je mee, maar er kwam geen eind aan", blikt ze openhartig terug. "Je was je pad kwijt en zelfs vanaf het universum kwamen ze niet door die donkere tunnel heen."

Het gevoel van thuis

Gelukkig heeft André teruggevochten én met succes. "Begin dit jaar opende jij je ogen en had je de kracht eruit te rennen, moed om achterom te kijken en het besef dat jij de cirkel kon doorbreken. Er ontstond balans in je leven, voor de aller eerste keer en dat bracht rust in je hoofd en hart." En zo is zijn nieuwe album Thuis geboren. "Ik voel me THUIS. Thuis in huis, maar vooral thuis in jezelf. Van daaruit ontstond dit album, samen met jouw mannen en de grootste beloning die je hiervoor kan krijgen! Ik ben trots op jou", wil ze hem tot slot meegeven.

Ontroerd

De zanger is duidelijk ontroerd, zo blijkt uit zijn reactie op dit bericht. "Godverdomme, wat is dit mooi". Ook zus Roxeanne kan het niet laten om te reageren. "Zo mooi". Lees hieronder het volledige bericht van Monique.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

THUIS! Vanaf het moment dat ik je leerde kennen vertelde je mij dat je je nooit ergens thuis hebt gevoeld. Overal en nergens gewoond zonder veiligheid te voelen. Langzaam aan ontstond het besef bij je dat het nu wel eens anders zou kunnen zijn, dat vond je eng, maar ging ervoor. Tegelijkertijd begon de achtbaan waar genoeg over gezegd is. Afgelopen jaar eindigde die rit in een hele donkere tunnel waarin ik jou, maar vooral jij jezelf niet meer herkende. Het was daar te donker en je begon te rennen. Hier en daar zag je flitsen waar je naartoe getrokken werd en mensen renden graag met je mee, maar er kwam geen eind aan. Je was je pad kwijt en zelfs vanaf het universum kwamen ze niet door die donker tunnel heen. Begin dit jaar opende jij je ogen en had de kracht eruit te rennen, moed om achterom te kijken en het besef dat jij de cirkel kon doorbreken. Er ontstond balans in je leven, voor de aller eerste keer en dat bracht rust in je hoofd en hart. Voor het aller eerst kan jij zeggen. Ik voel me THUIS. Thuis in huis, maar vooral thuis in jezelf. Van daaruit ontstond dit album, samen met jouw mannen en de grootste beloning die je hiervoor kan krijgen! Ik ben trots op jou ❤️ #1

Een bericht gedeeld door 𝙼𝚘𝚗𝚒𝚀𝚞𝚎 𝙽𝚘𝚎̈𝚕 (@moniquenoell) op