Het huidige seizoen van Married At First Sight (je kunt je overigens opgeven voor de nieuwe reeks) is er eentje met héél veel moodswings. Vorige week dropte deelneemster Monique nog een bommetje: ze voelde geen seksuele spanning bij hubby Ronald. Hier komt ze nu toch op terug.

Zo gaf Monique in de uitzending van gisteren toe dat ze wellicht toch wat te snel besliste. Na een zwoele boottocht én een lange, passionele zoen op de hotelkamer, sloeg de vlam alsnog in de pan! Misschien deed ze toch iets te snel de deur dicht, zo vroeg Monique zich af. 

Article continues after the ad

"Het was een dag om nooit te vergeten en ik weet zeker dat hij er ook zo over denkt", begint Monique. "De laatste paar dagen dat ik met hem heb doorgebracht, denk ik toch: Kom op, laten we nog een poging wagen!’’ Maar... denkt Ronald er ook zo over? Nou, nee. Na Monique's keiharde afwijzing was het voor Ronald over en uit. 
 


Tweede kans

"Het heeft voor mij zo’n impact gehad dat ik niet wist wat ik wel en niet moest doen", zo gaf Ronald toe. Even later vertelde hij op zijn hotelkamer dat deze plotselinge switch van Monique toch raar aanvoelt: "Dat ze het dan ineens wel weer probeert. Als ze de eerste dagen had geweest zoals ze nu is, had het misschien wel een kans gehad.’’ 


Ophef bij Married At First Sight

Het is niet voor het eerst dit Married At First Sight-seizoen dat er kandidaten in opspraak raken. Monique en Ronald gaven elkaar het jawoord, maar ook dat kan niet iedereen zeggen. Zo haakte kandidate Bo nog vóór de bruiloft met haar perfecte match Nick af.