Andre en Roxeanne Hazes

André en Roxeanne Hazes sloten elkaar vorige week na een jarenlange radiostilte eindelijk weer in de armen! En het was Dré's grote liefde Monique die er uiteindelijk mede voor zorgde dat broer en zus elkaar weer helemaal hebben gevonden.

Article continues after the ad

Dat staat in de nieuwe editie van het weekblad Privé, dat deze week uitpakt met de grote Hazes-reünie. Hierin beschrijft Roxeanne hoe ze toch een beetje nerveus was om haar broertje weer eens écht te zien. "Ik was best een beetje gespannen."

Reünie

Eerst even terug naar Holland Zingt Hazes van eerder dit jaar. Daar liep Roxeanne Monique tegen het lijf. Hun kids Fender en André Jr. zochten elkaar op. "We hadden echt zoiets: kijk nou, die twee moeten toch met elkaar kunnen spelen? Toen we weggingen, hebben we elkaar omhelsd en contact gehouden. Met André kwam het daarna ook weer langzaam goed, via WhatsApp." Enige tijd hierna ontmoetten de Hazes-neefjes elkaar weer en afgelopen weekend vond er ook een ontmoeting plaats met de volledige gezinnen, dus inclusief André en Roxeanne.


Emotioneel

"Ook al was het niet altijd goed tussen ons, ik ben altijd van hem blijven houden", geeft Roxeanne aan. De ontmoeting - bij André en Monique thuis - verliep vlekkeloos, als was ze 'best een beetje gespannen'. "Het klikte ook meteen tussen Erik (Roxeanne's partner, red.) en hem, allebei zijn ze gek op sport en daar hebben ze het veel over gehad. Het verliep allemaal heel natuurlijk, heel fijn."

André Hazes senior

Volgens André speelde zijn overleden vader ook een rol in de hereniging. "Het lijkt wel of pa hierachter zit, dat papa het zo heeft gestuurd", denkt hij. "Ik geloof daar wel in. En die Fender is echt een leuk pikkie. Hij is supergrappig en lijkt zo op die ouwe van ons. Het is een echte Hazes. Ik ben zo blij dat dit is gebeurd." Het was al met al een zeer geslaagde dag vol emoties. Roxeanne: "Dat je elkaar weer voor het eerst gaat knuffelen na al die jaren... En dat je hardop tegen elkaar zegt: jeetje man, wat is dit weer léuk! Dat voelde zo goed".