Monique Smit en MAFS-Daisy

Het afgelopen Married at First Sight-seizoen draaide uiteindelijk (helaas) weer uit op één grote scheidingsshow. De meest opvallende mismatch? Die van Mick en Daisy. Micks goede vriendin Monique Smit, die ook bij de bruiloft was, vond dat Daisy véél te ver ging bij haar maatje.

Article continues after the ad

Wie dacht dat alle MAFS-drama na die pikante seksonthulling van deelneemster Lizzy wel voorbij zou zijn: think again. Shownieuws laat alle sensatie niet rusten en sprak Monique in de nieuwste aflevering van hun podcast. Jan Smits zus boort Daisy absoluut niet de grond in, maar vindt wel dat ze Mick niet zo fel moest behandelen.

Monique haalt uit naar Daisy

Daisy liet meerdere keren - tijdens de huwelijksreis én tijdens het sensationele koppelsweekend - weten dat ze vond dat Mick niet zijn best deed om zich open te stellen voor het experiment. Dat zeggen we nog netjes: ze haalde een aantal keer ook flink uit naar haar inmiddels ex-man - presentator Carlo Boszhard moest zelfs ingrijpen. "Zo moet je niet tegen een vriend van mij praten", aldus Monique, die schrok toen ze de afleveringen op tv zag. "Alles wat ze zei vond ik te ver gaan."

'Tot hier en niet verder'

Tijdens de huwelijksreis ging Monique nog appen met Mick en toen zei ze juist dat hij wat meer zijn best moest doen. Of eigenlijk, iets minder net uitgedrukt: ze gaf 'm flink op zijn flikker! Toen ze op tv zag hoe Daisy tegen Mick deed, kwam ze op haar woorden terug. "Ik vond het heel heftig om te zien en heb mijn excuses aan 'm aangeboden." Ze vond haar houding "niet normaal". "Ik vind ook dat Mick dit niet allemaal had moeten toelaten. Ik vind dat hij had moeten zeggen: 'tot hier en niet verder'."

Monique over Daisy

"Daisy heeft ook veel op haar afgekregen", nuanceert Monique. "Ze had een ander beeld van de man die ze zou ontmoeten. Maar ze had hem niet zo moeten afvallen, daar blijf ik wel bij." Maar, zo voegt ze er ook aan toe, "we hoeven geen medelijden te hebben met Mick". Naar eigen zeggen is er alweer een nieuwe dame in zijn leven!

Wil je meer openhartige MAFS-verhalen? Wij spraken Lars over het contact met ex Lizzy en belden met Rein, die de scheiding van Danny enorm pijnlijk vond.