Monica Geuze heeft zich gevoegd bij de cast van Wat is dan Liefde. De bekende YouTuber is gecast als de vrouw van een beroemde voetballer.

Advocaten

In Wat is dan Liefde (inderdaad, zonder vraagteken) volgen we het onstuimige liefdesleven van de idealistische echtscheidingsadvocate Cato. Zij stapt over naar een advocatenkantoor waar ze wordt opgescheept met Gijs. Deze brallerige advocaat staat voor alles waar Cato een hekel aan heeft. Maar naarmate de twee meer tijd met elkaar doorbrengen, groeien ze – hoe kan het ook anders – steeds meer naar elkaar toe!

Voetbalvrouw

Monica Geuze zal de rol spelen van voetbalvrouw. Zij ligt in de clinch met haar beroemde echtgenoot, een rol van Mandela Wee Wee uit de misdaadserie Mocro Maffia. De kibbelende echtscheidingsadvocaten worden gespeeld door Elise Schaap (Familie Kruys) en Maarten Heijmans (Klem). Daarnaast zijn er rollen weggelegd voor onder anderen Teun Luijkx, Anneke Blok en Michiel Romeyn. Aniëlle Webster zal de film regisseren. Zij maakte vorig jaar de succesvolle komedie Huisvrouwen Bestaan Niet.

More content below the advertising

Wat is dan Liefde zal op 19 december 2019 in de Nederlandse bioscopen draaien!

More content below the advertising

Het is alsof je de makers van de film Striptease besluiten nog een tweede deel te maken, want hee: wat kan er misgaan? Ja Rule gelooft niet in logica en denkt dat het een briljant idee is om leedvermaakfestival Fyre Fest nog een tweede kans te geven. Hoe zeg je?

More content below the advertising

Fyre Fiasco

Voor wie het niet heeft meegekregen: Fyre Festival was een absolute clusterfuck. De bezoekers werd een uniek, beste-van-het-beste, superluxe festival belooft. Ze betaalden soms duizenden dollars voor een kaartje. Maar eenmaal op de Bahamas, waar het ultieme festival moest plaatsvinden, troffen ze een chaos. Maar dan echt: Syrisch vluchtelingenkamp meets parkeerplaats MacDrive. Maar dan zonder het eten, want dat was er nauwelijks. 

 

Paar mooie vrouwen en een grote bek

De man achter het festival was Billy McFarland. Hij werkte samen met Ja Rule en een team modellen aan de promotie. Geld, mooie vrouwen, een luxe lokatie... Het kon niet op. McFarland, die zichzelf voordeed als visionair zit nu overigens in de bak vanwege fraude. Ja Rule is de dans ontsprongen en óf hij wil McFarland achterna, óf hij is niet goed in zijn hoofd. Hij claimt dat het 'iconisch' gaat worden. Is goed schat. 

De grote verliezers

Dat Ja Rule nu stoer loopt te doen over Fyre Festival is grappig, maar ook ronduit schandalig. Nu hoef je misschien geen medelijden te hebben met de mensen die afgingen op wat plaatjes van vrouwen in een bikini. Maar het was ook een fiasco voor bijvoorbeeld de mensen die er werkten en de leveranciers. De bouwers kunnen McFarland zijn bloed wel drinken. Dus tof doen over het festival? Ja Rule, niet oké.

Crowdfunding

Een cateraar bijvoorbeeld, die 1000 maaltijden per dag moest leveren, ging financieel zwaar onderuit. Want uiteraard betaalde lul McFarland niet. Haar verhaal was zo schrijnend dat ze middels een crowdfunding dubbel en dwars over de schade heen is gekomen. Heeft in ieder geval iemand nog betaald gekregen.

Regisseur J.J. Abrams poste een prachtige foto van het eind van de opnames van Star Wars: Episode IX. Op de foto staan Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Fin), and Oscar Isaac (Poe) te emo-knuffelen.

More content below the advertising

 

Maar, maar, maar

Ondertussen kun je het met een gerust hart aan Star Wars fans overlaten om direct Twitter vol te gooien met meningen over deze post, en de film, en het leven. Hoewel de tweet niet over de inhoud gaat, geen titel verraadt of wat dan ook, zijn sommige fans alweer boos. 

 

Sommigen hebben een heel specifieke voorwaarde om überhaupt geïnteresseerd te zijn in de film. 

 

Bij sommige fans kon JJ Adams niet aan de hoge verwachtingen voldoen en hun leven is daarmee onomkeerbaar verkloot. 

 

Echte nerds laten zich gewoon inspireren: 

 

En deze twitteraar heeft de enige juiste reactie...

De Star Wars film komt in december uit als alles meezit. Wil je ook een mening? Star Wars heeft alle 10 Star Wars films gerangschikt van goed tot slecht.