Monica Geuze

De populaire YouTuber Monica Geuze krijgt haar eigen realityprogramma op Videoland: Like Monica. “Ik heb superveel zin in dit nieuwe hoofdstuk.

Van YouTuber naar realityster

Monica zal vanaf 25 maart wekelijks te zien zijn op Videoland. Waar ze normaal zelf de regie volledig in handen heeft met haar vlogs, laat ze nu alles over aan het productieteam. “Ik vind het ontzettend spannend om de regie uit handen te geven en ben benieuwd wat de kijkers ervan gaan vinden.

Volgers dachten aan een documentaire

Kijkers van Monica's vlogs viel het al eerder op dat een cameraman op de achtergrond te zien was. Gedacht werd dat de YouTuber een documentaire over haar leven aan het maken zou zijn, net als bijvoorbeeld rapper Ronnie Flex, maar nu blijkt het dus om een realityserie te gaan!

Article continues after the ad

Persoonlijke trend

De realityseries zijn in trek, ook Maxime Meiland heeft sinds kort een eigen serie en geeft een dieper kijkje in haar leven in Wat Wil Maxime?. In de 8-delige serie van Monica komen thema’s aan bod die ze normaal in haar vlogs niet laat zien. Ook haar familie, vrienden en de liefde zullen een grote rol spelen.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanaf 25 maart, iedere week, Like Monica op @videolandonline 🤟🏻

A post shared by MONICA GEUZE (@monicageuze) on


Like Monica is vanaf 25 maart elke woensdag te zien op Videoland.