Jeroen en Nikkie, finale WIDM

Nikkie de Jager bleek zaterdagavond de grote winnares van dit jubileumseizoen Wie is de Mol?. In plaats van te genieten van een luxevakantie zoals een aantal van haar collega's deden, besloot de YouTube-ster alles te doneren aan het KWF. En daar willen de Molloten nu ook een handje bij helpen.

Article continues after the ad

"Met zijn allen de pot die Nikkie doneert aan het KWF verdubbelen? We gaan dit doen! #Hebvertrouwen", schreef een Molloot vlak na de finale op Twitter. En dat laten fans van het programma niet zomaar zeggen. Het streefbedrag van €12.580 is namelijk inmiddels al gehaald, maar doneren kan nog altijd.

Bijzondere deelname

Nikkie de Jager moest de vorige keer dat ze deelnam aan Wie is de Mol? al snel het spel verlaten omdat haar broertje Mikai op sterven lag en wilde daarom graag dit jaar een comeback maken. "Dit seizoen deed ik het samen, maar vooral vóór Mikai", valt te lezen in haar dagboekbericht. Daarom besloot ze al snel het gewonnen bedrag van ruim €12.000 euro te doneren aan het KWF en staat ze vol achter deze inzamelingsactie. "Als je iets zou willen doneren, dat zou heel veel voor mij betekenen", reageert ze op Instagram.

Volgende seizoen

Of de aankomende winnaar of winnares ditzelfde gaat doen, is natuurlijk nog even af te wachten. We weten namelijk alleen nog wanneer de eerste aflevering van seizoen 21 te zien is en hebben al zo onze vermoedens waar het zich afspeelt. Hopelijk horen we binnenkort meer!