Ron Boszhard, WIDM
Source
AVROTROS

Na weken van speculeren weten we sinds gisteravond eindelijk welke All Stars er deelnemen aan het jubileumseizoen van Wie is de Mol?. Het was weer een eerste aflevering vol hoogte- en dieptepunten, maar vooral bij één kandidaat was het feest.

Article continues after the ad

Ron Boszhard stal in 2018 alle harten van het WIDM-publiek nadat hij nog voor hij zijn medekandidaten in levenden lijve had ontmoet het spel alweer moest verlaten. Hij kreeg daarna nog een kans om terug te keren, maar helaas kwam hij van een koude kermis thuis en moest hij daarna alsnog linea recta op het vliegtuig terug. Arme Ron! 

Groene scherm

De presentator is er daarom op gebrand het beter te doen in dit jubileumseizoen. Niets geen lieve of naïeve Ron meer, want hij doet alles om het dit keer (als Mol of finalist) tot de finale te schoppen. Eén ding is alvast gelukt: na de eerste test kreeg hij - in tegenstelling tot actrice Tina de Bruin - eindelijk dat bekende groene scherm te zien. En daar maakte hij zijn eigen thuisfront vooral heel blij mee!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mijn zoon, in spanning tijdens mijn executie bij Wie is de Mol? @nielsboszhard

Een bericht gedeeld door R.Boszhard (@ronboszhardofficial) op


Favorietenrol

Ron lijkt onder het Twitterende publiek ook alvast een favorietenrol aan te nemen. Na zijn groene scherm barstte het namelijk los op Twitter. "Komt er nu een nationale feestdag omdat Ron niet de eerste afvaller was? Iedereen wil dat vieren toch?" vraagt een Twitteraar zich af. Ook wordt de presentator nu al gezien als de ware teddybeer van het seizoen. Het is alleen niet te hopen dat hij ons nu als Mol flink zit te bedriegen, maar dat is voor latere zorg. Lees hieronder wat reacties over Ron. 

Wie is de Mol gemist? Je kunt de aflevering hier terugkijken.