Komt er een spin-off van de succesvolle serie Sex and the City? Het gonst van de geruchten sinds Kim Cattrall een bericht op Twitter plaatste. In een Amerikaanse talkshow werd zaterdag gezegd dat HBO in gesprek is met Kim over mogelijk vervolg.

Article continues after the ad

#HotTopics

Talkshowhost Wendy Williams kondigde het nieuws aan in haar show Wendy Weekdays. Bekijk het fragment hieronder.

'Fingers crossed'

Actrice Kim Cattrall, die in Sex and the City de rol van Samantha Jones voor haar rekening nam, reageerde hoopvol op het gerucht. "Ik ben zo ongelofelijk gelukkig en ontroerd”, schreef Kim zaterdag in een tweet gericht aan Wendy. “Ik kan niet wachten om het serieuze werk weer op te pakken en jullie allemaal aan het lachen te maken. Duimen maar!"

Sinds de aankondiging heeft Kim op Twitter meer hints gegeven op vragen van haar volgers. “Dat is erg lief”, schrijft ze in een reactie op een tweet van een fan die zegt dat ze eraan bijdraagt dat Amerika weer belangrijk wordt als ze een spin-off gaat maken.

Zeg nooit nooit

Cattrall is niet de eerste die hint op een spin-off van de succesvolle serie. Ook hoofdrolspeelster Sarah Jessica Parker zei onlangs in het programma CBS Sunday Morning over een mogelijke nieuwe film of serie: ”Ik kan zeggen dat het idee ergens verstopt zit. Het ligt op dit moment niet op tafel, maar iemand houdt het wel erg dichtbij”, aldus Parker. ”Niemand van ons heeft ’nee’ gezegd”, vertelde ze over zichzelf en haar collega’s Kristin Davis, Cynthia Nixon en Kim Cattrall.

SATC

Sex and the City is een razend populaire serie over de verstrengelde levens van vier vrijgezelle vrouwen in Manhattan, New York. Carrie, Samantha, Charlotte en Miranda maken samen van alles mee op het gebied van vriendschap, liefde en carrière en delen alles met elkaar. Ook mode speelt een belangrijke rol in SATC. De show liep van 1998 tot 2004, waarna er nog twee films volgden. Bekijk hieronder de trailer van Sex and the City 2.