Nadat we gisteren enthousiast nieuwe details berichtten over het verhaal van John Wick: Chapter 3 is nu een nieuw gerucht opgedoken over de film. Keanu Reeves zou een tegenspeelster krijgen en niemand minder dan Halle Berry zou deze mogelijke vrouwelijke hoofdrol gaan invullen.

Article continues after the ad

Gerucht afkomstig van site die het al eerder juist had

Het nieuwtje is afkomstig van Thathashtagshow.com. Deze website had begin dit jaar ook al de scoop dat Hiroyuki Sanada een grote rol in de threequel zal spelen. Keanu kende deze Japanse acteur nog van zijn actie-epos 47 Ronin, terwijl Sanada in de Westerse wereld vooral bekend is van zijn rol uit The Wolverine. En nu zou met Halle Berry dus een andere ster uit de X-Men franchise de overstap maken naar de John Wick-serie.

49 is the new 40

Oscar- en Razzie-winnares Halle Berry zou in aanmerking komen voor de rol van ene Sofia, een vrouw van tussen de 20 en de 40 met een jong kind. Dat Halle nog in aanmerking komt voor deze rol geeft aan dat de Oil of Ulaz antirimpelcrème goed haar werk bij de actrice, want ze is eigenlijk al 49 jaar oud.

Vooralsnog is het eerst even wachten op een officiële bevestiging van dit gerucht. John Wick: Chapter 3 knalt in mei 2019 de bioscopen in.