Martien Meiland

Wat een gezeik! Martien Meiland zat gisteren bij Linda's Wintermaand en deed een allesbehalve vrolijke onthulling: de fam krijgt brieven van de gemeente waarin staat dat ze waarschijnlijk helemáál niet in die riante villa in Hengelo mogen wonen...

Article continues after the ad

Martien, die in hetzelfde programma zijn droomman onthulde, vindt het allemaal "heel erg". Het lijkt allemaal mis te gaan bij het bestemmingsplan.

'Bestemmingsplan niet goed'

"Ik had net mijn living klaar, ik heb net het prachtige tijgerbehang er op zitten", zuchtte Martien bij Linda op de bank. "Maar ja, dan krijg je brieven van de gemeente. Van de gemeente Bronckhorst". En dat zijn brieven die je liever niet krijgt. Wat erin staat? Martien: 'Het bestemmingsplan schijnt niet goed te zijn bij ons." 

Mag je er wel wonen?

"Ik woon in de grote boerderij, dan heb je een corridor en dan de kleine boerderij daar aan vast, daar woont Erica", legde Martien uit. "Nou toen wij dat kochten was er een prachtige keuken met een zwarte AGA-cooker, een volledige badkamer met een ovaal bad, een sauna d’r in en nou krijgen we brieven, dat wij er waarschijnlijk helemaal niet mogen wonen." Nou ja, wat een gedoe allemaal! Hopelijk kan de fam hun geschil met de gemeente snel oplossen?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)


Stressen

Je zou denken dat dit voor enorm veel stress zorgt in huize Meiland, maar niets is minder waar. "Nou nee, je moet toch door Linda.  Ik bedoel, je kunt wel gaan zitten janken, maar daar schiet je niks mee op", aldus Martien. "Ik vind dit jammer. Wij hadden heel veel plannen voor het voorjaar. Er is zo’n zandvlakte voor paarden, om dat dan leuk als een tuin te maken, met een fontein, had ik helemaal zin in. Maar ja, ik ga nu natuurlijk niet zoveel duizend euro weggooien als ik niet zeker weet dat ik kan blijven."

Vanaf morgen zien we de Meilandjes in vrolijke stemming: dan komen ze vier keer op SBS6 met hun KerstspecialKerst met de familie Meiland is te zien op dinsdag 22 december, woensdag 23 december en een dubbele aflevering op donderdag 24 december bij SBS6 en op Kijk.nl. De afleveringen beginnen om 20:30 uur.