Grote kans dat het einde nadert voor de nieuwe spelshow Lucky13 van SBS6. De quiz, die vanaf juni wordt uitgezonden, moet namelijk vanaf 24 september plaatsmaken voor een nieuwe dagelijkse trouwshow die Wie Heeft De Mooiste Bruiloft? gaat heten. Het is nog niet zeker of Lucky13 na afloop van het trouwprogramma nog terugkeert.

Article continues after the ad

"Het stond in de planning dat Lucky13 zou worden opgevolgd door Wie heeft de mooiste bruiloft?", vertelt een woordvoerder van SBS6. Er worden in totaal 40 afleveringen van de bruiloft-show uitgezonden. Dat betekent dat er in november in feite weer plek zou zijn voor Lucky13, maar daar is vanuit SBS6 nog geen zekerheid over gegeven. Lucky 13 is de eerste show op de Nederlandse tv waarbij kijkers direct op een app kunnen meespelen. In de app moeten kijkers dertien vragen beantwoorden. Wie alle antwoorden goed heeft, wint een geldbedrag dat onder de winnaars verdeeld wordt.

Wie Heeft De Mooiste Bruiloft?

In Wie Heeft De Mooiste Bruiloft moeten iedere week vier aanstaande echtelieden strijden om te laten zien dat zij de mooiste bruiloft kunnen organiseren. Anouk Smulders en Maik de Boer zijn bij alle trouwerijen aanwezig en beoordelen de koppels. Het winnende paar krijgt 5000 euro. Het programma start op maandag 24 september om 18:30 uur bij SBS6.

Onlangs kondigde SBS6 ook een programma aan waarin koppels samen één bruiloft organiseren. Uiteindelijk mag ook maar één koppel daadwerkelijk op deze droombruiloft trouwen. In deze nieuwe show In de Ban van de Trouwring neemt Kees Tol de presentatie op zich. Het programma start op donderdag 11 oktober op SBS6.