Roel van Velzen, corona, grapje

Via de televisie, social media en de radio worden we er massaal aan herinnerd dat we 1,5 meter van elkaar vandaan moeten blijven. Maar wat is 1,5 meter nu precies? Cabaretier René van Meurs heeft het antwoord op die vraag gevonden en het heeft allemaal te maken met zanger Roel van Velzen.

Article continues after the ad

Cabaretier René van Meurs wilde zijn volgers op Twitter namelijk attenderen dat ze 1,5 meter afstand moeten houden. Met de hashtag #houdafstand alleen zou hij niet zoveel indruk maken, maar daar heeft hij een oplossing op bedacht. Hij voegde gewoon een screenshot van Google toe met de vraag: 'Hoe lang is Roel van Velzen?' En het antwoord: '1,5 meter'.

Vitaal beroep

Als dit niet al een glimlach op je gezicht tovert, doet de reactie van de zanger dat misschien. Hij kan er namelijk zelf het hardst om lachen. "Sinds deze tweet van René van Meurs behoor ik opeens tot de vitale beroepen. Ik word om de haverklap gevraagd ergens tussen te gaan liggen." Kijk, dat is nog eens een leuke reactie in tegenstelling tot die van Doutzen, Gordon en Henny Huisman.