Sylvia Sneijder, de mama van Wesley, heeft geen goed woord over voor een rouwadvertentie die Yolanthe en haar familie recent plaatsten. Hierin ontbrak de naam van Wesley. "Respectloos."

Article continues after the ad

De rouwadvertentie verscheen vorige week in De Telegraaf. Het ging om Yolanthe’s tante Hansje, die op 75-jarige leeftijd overleed. Wesley's naam ontbrak in het stukje en dat vindt Sylvia echt niet kunnen. "Ik vind het werkelijk respectloos om de naam van Wesley er niet bij te zetten", zegt ze in weekblad Party.

Boos

Mama Sylvia is overduidelijk kwaad. Ze vermoedt zelfs dat dit niet per ongeluk ging. "Het lijkt er inderdaad sterk op dat dit bewust is gedaan", zo denkt ze. "Ik heb er gewoon geen woorden voor. Alsof mijn zoon tante Hansje niet zou hebben gekend. Hij kende haar al tien jaar."

Niet gescheiden

Eerlijk gezegd weten we nog steeds niet precies hoe het nu écht zit tussen 'Wes en Yo'. Zijn ze gescheiden, of toch niet? Volgens Sylvia in ieder geval niet. "Wesley heeft uiteraard zijn condoleances aangeboden bij de nabestaanden", verduidelijkt ze. "Dat zijn naam ontbrak op de rouwadvertentie heeft zeker zijn hart geraakt. Dat is toch logisch? Het is gewoon niet netjes! Yolanthe en Wesley zijn immers nog altijd gewoon getrouwd."

'Ronduit respectloos'

Volgens Sylvia is haar band met Yolanthe nog altijd hecht. Ze geeft haar (ex)schoondochter dan ook niet direct de schuld van deze advertentie. Toch steekt het. "Ik vind het ronduit respectloos. Mijn zoon heeft het hart op de goede plaats en nu is hij, zonder dat hij er iets aan kan doen, de gebeten hond. Helaas weet ik niet wie deze advertentie heeft geplaatst. Dit is het verhaal, zo zit het. Maar ach, er zijn op dit moment ergere dingen aan de hand in de wereld."