Prince Charming Marvin

In de grote finale van Prince Charming - die vanaf vandaag op Videoland staat - maakt Marvin dan eindelijk zijn keuze. Gaat hij voor Ferdi, Rick of toch Marnix? Nou, zijn moeder weet het wel hoor!

Article continues after the ad

In een preview voor de grande finale zien we hoe Marvin advies vraagt aan zijn moeder en twee besties. De dames mochten eerder in de aflevering videobellen met de drie overgebleven kandidaten.

Mom knows best?

Nu is natuurlijk dé grote vraag: luistert Marvin naar het advies van mams? Ze heeft namelijk een duidelijke voorkeur. "Als jullie in mijn schoenen zouden staan, wat zouden jullie dan kiezen?", vraagt de 'prins' aan de dames. "Mijn voorkeur gaat uit naar Ferdi", zegt zijn moeder, waarna de twee vriendinnen dat beamen. "Ja, absoluut."

 

Marvin aan de man?

Marvin gaf voor de start van zijn datingshow al toe dat hij via het programma de liefde vond, zo vertelde hij toentertijd aan RTL Boulevard. En hij is ook niet vies van een beetje teasen! Laatst zette hij een foto op zijn Insta-Stories waarin de man die naast hem in bed ligt, onherkenbaar werd gemaakt. Hoewel we de afgelopen weken natuurlijk ook genoten van alle drama om de show heen, zijn we nu inmiddels wel benieuwd voor wie Marvin gaat; Ferdi, Marnix of Rick?

De laatste reguliere aflevering van Prince Charming staat nu op Videoland. Volgende week volgt de reünie-aflevering!