Nikkie Tutorials, Nikkie de Jager

Saskia Spee, de moeder van YouTube-ster Nikkie de Jager (NikkieTutorials), heeft voor het eerst na de gewelddadige overval gereageerd. Op Instagram steekt ze haar dochter en (toekomstig) schoonzoon een hart onder de riem.

Article continues after the ad

"Lieve allemaal. Vanuit een geweldige verjaardag zijn wij in een complete nachtmerrie beland", schrijft Saskia bij een hartverwarmende foto met een make-uploze Nikkie. "Het is verschrikkelijk heftig wat er is gebeurd, dat is niet te beschrijven. Fysiek zijn ze oké, maar mentaal zeker niet."

Ondersteuning

Ze hebben allemaal nog een lange weg van herstel te gaan, maar gelukkig krijgen ze bij de verwerking hulp van experts. "We hebben gisteren al professionele hulp gehad, en dat was fijn. We zijn zoveel mogelijk bij ze en proberen ze waar dan ook te ondersteunen bij wat er ook allemaal geregeld moet worden." Tot slot richt ze zich ook nog tot haar dochter en (toekomstig) schoonzoon. "Ik ben zo verschrikkelijk trots op allebei hoe ze zich hier doorheen slaan! Het komt goed, maar kost heel veel tijd. Iedereen super bedankt voor alle lieve berichtjes en medeleven."

Steunbetuigingen

Het medeleven van volgers over de hele wereld was al te merken na het eerdere bericht van Nikkie, maar ook nu weer stromen de reacties binnen. "Veel sterkte gewenst, lieve allemaal", "Wat enorm schrikken. Wens jullie allen veel sterkte toe" tot "Stay Safe".