Mary Borsato in Borsatos Budget Bruiloft van RTL 4

Mary Borsato, momenteel te zien in RTL 5's Borsato's Budget Bruiloft, sloot zich helemaal af voor de showbizzberichtgeving rondom de scheiding van Marco Borsato en Leontine.

Article continues after the ad

Dat vertelt ze in een interview met Beau Monde. "Ik keek geen showbizzprogramma’s. Als ik iets op mijn telefoon tegenkwam, klikte ik het weg. En wanneer mensen erover begonnen, zei ik: ‘Ik ben niet thuis.’ Dat is het afweersysteem dat ik heb ingebouwd."

'Harmonieuze scheiding'

Volgens Mary verloopt de scheiding van Marco en Leontine harmonieus. Dat is ook niet zo gek, gezien Mary's verleden (ze is twee keer gescheiden). "Marco heeft aan mij een goed voorbeeld gehad, qua hoe een scheiding harmonieus kan verlopen. Maar zo is hij ook gewoon. Als ik zie hoe hij dingen regelt, denk ik: zo zou ik het precies hebben aangepakt. Wacht: zo héb ik het ook aangepakt! Van mijn drie kinderen lijkt hij innerlijk het meest op mij."

Burn-out Marco

Mary sprong eerder al als een soort mama-leeuw, euh, pardon, "kreeft", in de bres voor haar zoon. En een tijdje terug liet ze al weten helemaal klaar te zijn met de negatieve berichtgeving rondom Marco. "Het is zo'n fantastische man, zijn ze vergeten wat 'ie gedaan heeft?" Ze geeft nu, in het gesprek met Beau Monde, ook een update over Marco's gezondheid. Hij kampt namelijk met een burn-out. "Zo'n burn-out is pittig, beetje bij beetje gaat het beter. Hij moet veel verwerken. Gelukkig heeft hij fijne vrienden om zich heen en gaan hij en Leontine goed met elkaar om (zie video bovenaan red.) En samen zijn ze fantastisch met de kinderen."

Marco Borsato