Ed O Neill

Ed O’Neill heeft een nieuwe rol te pakken. Dat meldt website Deadline. Na de sitcoms gaat de Modern Family-acteur iets compleet anders doen: een sci-fi serie.

Lightyears

De meeste mensen kennen Ed van zijn iconische vaderrollen in Married With Children en Modern Family, maar dit is wel even wat anders. Hij speelt namelijk in de nieuwe sciencefiction serie Lightyears. Het wordt gemaakt voor Amazon Prime Video en gaat later dit jaar in productie.

Article continues after the ad

Waar gaat het over?

De serie gaat over Franklin (Ed O’Neill) en Irene York (Sissy Spacek), een koppel dat een groot geheim met zich meedraagt. De twee ontdekten een kamer onder hun tuin die leidt naar een onbewoonde planeet. Ze besluiten het geheim te houden totdat er een jonge man langskomt. De kamer blijkt veel belangrijker dan de twee eerst dachten.

Na Modern Family

Na het elfde en laatste seizoen van Modern Family konden we niet wachten om Ed O’Neill terug te zien. We zijn vooral benieuwd hoe hij het ervan afbrengt in dit genre. Helaas weten we nog niet wanneer Lightyears uitkomt, maar in de tussentijd kijken we uit naar de nieuwe comedyserie van Ty ‘Phil Dunpy’ Burrell