Modern Family

Nadat Netflix de eerste acht seizoenen van Modern Family begin deze maand online zette, staan er vanaf vandaag weer 44 extra afleveringen op het streamingplatform! Jawel: de seizoenen 9 en 10 van Modern Family zijn nu te streamen.

Modern Family-fans moesten het een tijdje zonder de families Pritchett en Dunphy doen, maar op 1 mei kwam Netflix over de brug met de eerste acht seizoenen van de comedyreeks. Meteen werd bekendgemaakt dat er vandaag twee seizoenen bij zouden komen.

Eigenlijk zou de populaire comedyserie na het tiende seizoen ophouden, maar omdat ABC niet direct een sterke opvolger had werd er tóch nog een elfde reeks gemaakt. Het elfde, helaas laatste, seizoen van Modern Family is momenteel te volgen op Comedy Central.

Article continues after the ad

Modern Family

Modern Family draait om drie gezinnen die met elkaar verbonden zijn door ‘pater familias’ Jay Pritchett (Ed O’Neill). De serie volgt de avonturen van een samengesteld gezin, een homokoppel én een ‘normaal’ gezin, hoewel ‘normaal’ sowieso een lastige term is voor de Dunphy’s.

De serie won in totaal 22 Emmy’s en trok zeker in het begin veel kijkers. Na het zevende seizoen begon de interesse wat af te kalven, maar op streamingplatformen is Modern Family nog altijd een zwaargewicht.