Loiza Lamers heeft een herseninfarct gehad. Het transgendermodel ligt momenteel in het ziekenhuis van Arnhem waar ze grondig wordt onderzocht, zo laat het management van Loiza weten aan RTL Boulevard.

Article continues after the ad

Bewusteloos

Loiza Lamers (1995) raakte gisteren plotseling bewusteloos, waarna ze met spoed werd overgebracht naar het ziekenhuis. Eenmaal daar aangekomen bleek uit de scans dat er zich een bloedprop bevindt in de hersenen van het model. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er precies met Loiza aan de hand is. Het management laat weten dat Loiza erg bang is, maar zich ontzettend sterk houdt. De familie van Loiza is momenteel in het ziekenhuis om haar te steunen.

Holland's Next Top Model

Loiza wordt in 2015 bekend door haar deelname aan het RTL 5-programma Holland's Next Top Model. Ze weet als eerste transgendermodel ooit het programma te winnen. Loiza komt destijds in opspraak, omdat ze het gewonnen modellencontract van Touché Models afwijst. Loiza wil haar modellencarrière op eigen kracht opbouwen en met succes: Loiza siert anno 2017 de cover van menig modeblad en is een veelgeboekt model op de catwalk.